Kako podneti male neugodnosti u seksu?

0

Kako pokazuju brojna istraživanja, žene lakše podnose male nespretnosti u krevetu nego muškarci. Oni to doživljavaju kao poraz koji često vodi još većim napetostima u krevetu. Da od muve ne bi pravili slona, žene bi trebalo da objasne svojim partnerima da seksualne nezgode nisu smak sveta.

 

Nasmejte se nezgodama u seksu

 

Uživali ste zajednički u obilnoj večeri uz vino, a nakon toga strastveno ste započeli druženje u krevetu.

 

Tokom dodirivanja telo se nađe u svakakvim položajima pa zato nije čudno da se pod uticajem toga, ali i unete hrane dogodi i "ispuštanje vetra".

 

Situacija nije ugodna, ali i to je ljudski. Najbolje je da se zajedno nasmejete, porazgovarate o tome ako želite, proluftirate prostoriju i nastavite gde ste stali.

 

Završetak pre početka

Sve je dobro krenulo, ali se završilo znatno pre nego što ste to očekivali. Muškarci ponekad znaju da budu vrlo uzbuđeni i ne mogu da odlože ejakulaciju pa seks traje vrlo kratko. Svesni da su partnerku ostavili nezadovoljenu, muškarci mogu da padnu u depresiju. Naravno, to nije rešenje.

Nije smak sveta pa mu nežno objasnite da to može da se dogodi svakome i da ne sumnjate da će idući put njegove seksualne sposobnosti doći bolje do izražaja.

 

Povrede ‘na radu’
Nije retkost da muškarci tokom seksualne zanesenosti pomalo zaborave na strateški manje važne delove ženinog tela. Događa se tako čupanje kose, prignječenje noge ili ruke, sudaranje zubima, udarci laktom i slično. Kad se to dogodi, najbolje je ćutati. Ako vas ipak jako boli nežno mu dajte do znanja da malo pripazi.

 

Verbalni seks
Muškarci ponekad u seksu vole puno da pričaju. Žena će to donekle i podneti, ali kada on započne sa prostim rečima, njoj će to teško pasti.

 

Ipak, stručnjaci kažu da na takve stvari ne bi trebalo obraćati pažnju. Ako ste tip koji u krevetu ne voli verbalno izražavanje, vi jednostavno ćutite. Nakon nekog vremena njemu će postati jasno da za vas u seksu važi ona stara – manje pričaj, više radi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here