Evo par saveta kako da ga „pročitate“ u prvih 10 minuta prvog sastanka. Ako obratite paznju na „znake“ o kojima govore ovi saveti – moći ćete da otkrijete bar neke crte njegovog karaktera.

Omiljeni sport

1. Ljubitelj timskih sportova – fudbal, košarka, vaterpolo – kompetitivan je, ali kolegijalan i tip osobe na koju se mozete osloniti.
2. Muškarac koji više voli individualne sportove, kao što su trčanje,tenis ili plivanje, teško će dozvoliti da mu se približite, on je nezavistan i nadasve slobodan.
3. Ako vaš pratilac uopšte nije sportski tip, to je znak da je sklon filozofiji i verovatno – osećajniji od drugih.

Kako se ophodi sa prijateljima

4. Od muškarca koji ima istog najboljeg prijatelja 10 i više godina, možete očekivati vernost i posvećenost, a ono što bi moglo da Vam se ne dopadne je što je verovatno takva osoba prilično nesklona prihvatanju promena.
5. Ako Vaš pratilac ima mnogo poznanika iz raznih oblasti života to mnogo govori o njegovoj izraženoj komunikativnosti i društvenosti, ali isto tako i o činjenici da se brzo zasiti ljudi.

Kada poručuje u restoranu…

6. Muškarac koji poručuje klasična jela, tipa mesa i krompira, je miran, pouzdan, pomalo konzervativan, ali istovremeno mozemo zaključiti i da nije avanturista.
7. Ako Vaš pratilac poruči nešto egzotično, ili se razmeće ili je nepredvidiv i spontan i uvek raspoložen za zurku, možda čak i želi da pobegne od svakodnevice ili mu je dosadila rutina u životu…

Kako plaća

8. Ako uvek koristi karticu, to moze da znači da je pomalo razmetljiv, ima samopouzdanja i ambiciozan je.
9. Ako najčešće plaća kešom on ima samopouzdanja i nezavisan je.
10. Muškarca koji je uvek “švorc”, sigurno karakteriše oslanjanje na druge, najverovatnije na roditelje ili devojku.
 

Omiljene TV emisije

11. Ako voli da gleda humorističke serije i filmove, to govori da je pozitivan i opušten tip, ili je možda to samo način da se relaksira i oslobodi stresa – što je dobro jer Vas neće zatrpati svojim frustracijama.
12. Ako voli da gleda trilere ili kriminalističke serije to znači da voli da se zadubljuje u probleme i rešava “zagonetke”.

Kako komunicira sa Vama?

13. Da li ste dogovorili sastanak preko facebooka,e-maila ili sms-a? Ovo bi moglo da znači da je Vaš udvarač teško osvojiva tvrđava i ne voli previše da se otvara pred drugima.
14. Muškarac koji Vas je pozvao telefonom, bez ikakve treme, ležerno i otvoreno ugovorio sastanak – verovatno nema nikakvih problema sa intimnošću i posvećenošću.
15. Ako Vas gleda u oči tokom razgovora to je znak da je u pitanju muškarac kome možete verovati. Ako u nekom trenutku počne da sklanja pogled, to znači da ste došli do teme po pitanju koje krije nešto od Vas ili mu je neprijatno.

16. Ako govori brzo i energično to je oličenje i njegove ličnosti – spontan je, veseo, ali možda malo više usredsređen na sebe nego na druge.
17. Spor govornik je obično pouzdan i uviđajan čovek. Od ovog muškarca ne možete očekivati česta iznenađenja, ali ćete u svakom trenutku znati da zaista misli ono što kaže.

Kako voli da se zabavlja

18. Ako pojam “zabave” u njegovoj glavi podrazumeva par prijatelja i nekoliko piva, on verovatno nije baš najromantičnije stvorenje na Zemlji, ali je opušten i oslobođen od stresa.
19. Ako Vaš pratilac provodi svaki vikend po klubovima i diskotekama, to znači da su mu 3 stvari izuzetno važne i to: zabava, zadovoljavanje čula i neograničena pažnja, zbog čega voli da je često okružen ljudima.
Nemojte nikada suditi na prvi pogled!
20. I poslednje, ali možda i najvažnije pravilo je: iako Vaš momak deluje nemarno u starim farmerkama, patikama i klasičnoj majici, ipak mu dajte šansu… Možda je sasvim ok što mu izgled nije primarna stvar, jer to može značiti da nije površan i smatra da ima mnogo važnijih stvari u zivotu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime