pixabay.com

Ako to do sad niste znale, za vreme seksa morale biste da proizvodite određene zvuke ako želite da povećate užitak sebi i svom partneru, savetuje Pamela Madsen, savetnica za žene koje imaju problema sa ljubavnim vezama i seksom.

Kaže kako se većina žena tokom seksa vodi pravilom – “tiho i brzo”, što je pogrešno. Ispuštanje zvukova je nešto što magično deluje na osećaj zadovoljstva.

– Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli “njammm” pre nego što ste počeli da jedete neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da jeste! Zato to i činimo. Kada pustimo zvuke u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz celo telo. Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše telo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja – kaže Pamela.

Ovo su još neki njeni saveti na tu temu:

Neka zvuk bude početak erotskog doživljaja

Eksperimentišite sa seksi zvucima čak i pre nego što se osetite uzbuđeno. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osećate seksi. Pokušajte od zvuka koji proizvodite da napravite početak erotskog doživljaja, a ne samo nusprodukt. Pratite šta se događa i kako se osećate.

Seks zvuci partneru su vrlo seksi

Obratite pažnju da li zvuci kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tokom vođenja ljubavi.

Pamela kaže: “Kladim se da uzbuđuju!” Naime, takvi zvuci mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer, seks zvuci su seksi.

To je kao “om” tokom meditacije

Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tela. To je nešto kao izgovarati “om” tokom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo da razmišljamo. U seksu se sve svodi na osećaje, pa stvaranje seksi zvukova pomaže da se duže ostane u trenutku erotske povezanosti.

Opustite se i dajte sebi oduška

Pokušajte stvarati seksi zvuke za vreme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako deluje na osećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte da proizvodite zvuke nalik onima kod orgazma i pre početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte sebi oduška jer vas niko ne vidi niti čuje. To je istraživanje sveta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, prenio je “Hafington post”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here