Član mlade fudbalske reprezentacije Austrije srpskog porekla Saša Kalajdžić najavljuje da, u slučaju da dâ gol protiv Srbije na EP, neće slaviti.

 

Napadač Admire (21), visok dva metra, biće u sastavu Austrije protiv Srbije na meču koji se igra u ponedeljak u Trstu. U austrijskim medijima se već duže piše da je reprezentacija Srbije zainteresovana da u svoje redove dovede Kalajdžića.

– Na sve utakmice gledam istovetno, zbog čega mi je svejedno protiv koga igramo. Ukoliko bi postigao gol, međutim, to ne bih slavio – rekao je Kalajdžić.
Kalajdžić je debitovao za mladu reprezentaciju pre skoro dve godine baš protiv Srbije, ali je, zbog povreda, u toj selekciji ima svega tri nastupa.

Posle efikasnog prolećnog dela u dresu Admire poziv da se vrati u mladu reprezentaciju bio je samo logičan sled nakon sedam golova u 12 utakmica.

– Pošto sam već bio član mlade reprezentacije za mene je bilo normalno da ću, kad me pozovu, igrati za Austriju na Evropskom prvenstvu. Rođen sam u Austriji, moji prijatelji i porodica žive ovde. Volim ovu zemlju – rekao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here