Kandidatkinja za predsednika Hrvatske: Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Jevreja

Vestionline, Tanjug
2
pixabay.com

Katarina Peović, kandidatkinja Radničke fronte za predsednika Hrvatske na predstojećim izborima, uporedila je Srbe sa Jevrejima u nacističkoj Nemačkoj za, kako je rekla, kapitalističku zaveru.

Ona je gostujući na RTL televiziji povodom jedne od glavnih tema u medijima proteklih dana – o više napada na Srbije i reakcijama Milorada Pupovca, tim povodom, rekla da predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) ne bi komentarisala, te dodala da ga svakao ne bi kritikovala.

– Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Jevreja. Koriste se za homogenizaciju većinskog naroda protiv manjinskog. Izuzetno je važno da primetimo zašto radimo na takvom odvajanju Srba i Hrvata umesto da se bavimo ekonomskim temama, kritikujemo kapitalističke elite koje su nas dovele do ovoga gde jesmo – rekla je Peović.

Prema njenim rečima, kapitalističke elite preko svojih političkih predstavnika proizvode sukob koji je potpuno nebitan. “Naravno da je to kapitalistička zavera. Pozadina takve motivacije da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina je potpuno identična motivaciji proizvodnje Jevreja u nacističkoj Nemačkoj”, rekla je Peović.

Govoreći o predstojećim predsedničkim izborima i kandidatima, koji će najverovatnije biti održani krajem decembra, pre svega, Kolindi Grabar-Kitarović, Zoranu Milanoviću i Miroslavu Škori, Peović je rekla da je to “izgubljena bitka”.

– Ko god pobedi, narod će izgubiti. To je bitka među ljudima koja narodu ništa dobro doneti neće – rekla je Peović.

2 COMMENTS

  1. ajde da probam jos jednom, nije mi zaista jasno zasto brisete komentare koji su potpuno benigni za `elitu` kad je svima davno na ovim prostorima jasno da je to samo lepsa naziv za kriminalce? Zena vrlo tacnu dijagnozu dala, usd u zelji da vlada svetom ne bira sredstva za svoje ciljeve, a najlakse je posoliti staru ranu. o kom problemu sa srbima pricaju kod komsija kad su ih 99% proterali uz svesrdnu pomoc usd i uk, namerno pisem malim slovima jer ne zasluzuju nikakvo uvazavanje, sem kod siptara koji dizu svetskim zlikovcima spomenike i nazivaju ulice po njima iz razumljivih razloga. Tako je, gospodjo, usd je u sve zemlje bivse sfrj instalirala svoje exponente, i to u vladama ne samo u nvo koje haraju kao sekte po ovim prostorima. Nema hrvatska nikakav realan problem sa srbima, niti opasnost od agresije kako uporno ponavljaju jer su nato zlikovci odradili progon stotina hiljada civila rodjenih na tom prostoru pod parolom domobranstva, vrv od decice, baka i deka koje su bestijalno ubijali prilikom progona, nisu ti mucenici bili oruzana sila, niti bilo kakva druga sila nego zrtve Pavelicevke filozofije istrebljenja. To je svima vrlo jasno, posebno tim nato zlikovcima ciji je jedan od sticenika i lupajuca plavusica dresirana da obmanjuje i laze! To svi cestiti Hrvati kojih nije malo dobro znaju, ali su i oni sami takodje zrtve zla , a slicna je situacija na svim prostorima juge. Niko nikada nije sproveo agresiju na hrvatsku, jer da jeste davno nje ne bi bilo uz domobrane zlikovce nad nejaci nego obratno, ta ustasoidna hrvatska je izvrsila genocid nad svojim ziteljima pravoslavne vere, koji su tamo vekovima ziveli i nisu dosli iz Srbije da porobe nikoga! Zato gospodje mnogo snage i srece u borbi pre svega za vasu bolju buducnost, jer za prognane i pokradene takve buducnosti nema.

  2. Скоро три деценије после прогона Срба из Крајине, не иде све по усташким плановима па се олош сетио да “брани” Србе. У Крижевачку Жупанију са олошем, оградити их бодљикавом жицом да се чувају и показују целом свету за сва времена.
    https://www.youtube.com/watch?v=cSVJRegq0_0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here