Karadžić: Ništa ne radimo bez Antića

0

 

Zakazivanje prijateljske utakmice sa Alžirom, kao i uvrštavanje na spisak delegata Izborne skupštine FK Partizan, izazvalo je kod selektora Srbije Radomira Antića dosta ljutnje i razočarenja.
 

Jednu od ovih situacija pokušao je da razjasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžić najnovijom izjavom da ništa što se tiče reprezentacije nije rađeno, niti će se raditi bez njegov znanja i odobrenja selektora "orlova".
 

Karadžić kaže da Srbija neće započeti pripreme za Mundijal protiv Alžira, već da je ta selekcija bila jedan od mogućih rivala sa kojima se svakodnevno pregovaralo.
 

"Čak smo bliži opciji da odbijemo selekciju Alžira nego s njima da odigramo prijateljsku utakmicu u martu sledeće godine. U pravu je selektor Radomir Antić kad kaže da nije informisan, jer trenutno nemamo ništa konkretno da mu kažemo. Kad budemo dobili neku konkretnu ponudu, prvo ćemo saslušati njegovo mišljenje, a onda ćemo pred budućeg rivala izaći sa odgovorom", rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić za "Kurir".

Prvi čovek srpskog fudbala nije želeo da otkrije ko su potencijalni protivnici "orlova" u martu.

"Razmatramo sve ponude, stigla je i jedna od Meksika, veoma zanimljiva. Ima ih još. Mnogo je zainteresovanih saveza. Japanci, na primer, žele da im gostuje najbolji tim naše Superlige, ali nismo im potvrdili dolazak", kaže prvi čovek naše "Kuće fudbala".

Karadžić nije želeo da komentariše ništa povodom novog ugovora sa selektorom Antićem, jer još uvek nisu dorađeni svi detalji.

"Ugovor nije potpisan jer se dorađuju pojedini detalji. Kad budemo završili posao, javnost će biti obaveštena o svemu. Najvažnije je da već sada možemo reći da Radomir Antić ostaje na čelu naše reprezentacije do 2012. godine i da Savez raspolaže realnim izvorima finansiranja", zaključio je Tomislav Karadžić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here