Instagram
Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić već nekoliko godina je u skladnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima i ćerku Katju. Njihov brak nikada nisu pratili skandali, a pevačica je sada otkrila kako izgleda kada dođe do prepirke.

– Ne svađam se nikada sa mužem! Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju (smeh).

Sa nasledicom je nedavno otputovala u Atinu, gde su porodično uživali.

– Prelepo, kao i svaki put… Katja i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje ovog spota, opustila sam se… Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina… Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli (smeh). Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila.

Nikada nije bila tajna da je Katarina na sebi uradila više plastičnih operacija, a mnoge njene koleginice poslednjih godina pribegavaju tome da vade silikone.

– Neka svako sa svojim telom radi šta želi! Ko želi da vadi, neka vadi, a ko želi da ih stavlja, neka stavlja – rekla je ona za Informer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here