KE-Srbija 08 sve bliža višem rangu

0
Blizu cilja: Fudbaleri KE-Srbije 08
 

Protiv Viena Valzera strelci su bili Nemanja Stojanović 2, Boban Ilić, Marko Ristić i Miloš Andrejić. U ova dva meča KE-Srbija 08 je od početka nametnula svoju igru i kontrolisala je čitav tok duela.

Protiv AKA St. Pelten golove su postigli Andrejić 3. i Aleksander Gajić. U poslednjoj utakmici dana KE-Srbija 08 je imala neke probleme. Tako je rival u 3. minutu došao u vođstvo, ali samo dva minute kasnije Srbi su izjednačili i dali još dva pogotka do kraja prvog poluvremena.
U nastavku protivnici su smanjili, posle čega se vodi žestoka borba za svaku loptu. Ipak, pet minuta pre kraja Andrejić postiže i svoj osmi gol na tri susreta, da bi igrači St. Peltena u poslednjim sekundama smanjili na 4:3.

KE-Srbija 08 vodi u Drugoj fustal ligi sa maksimalnih 33 boda iz 11 utakmica, i gotovo je izvesno da će osvojiti ovogodišnje prvenstvo, pošto drugoplasirani ima svega 21 bod.

Sledeće okršaje KE-Srbija 08 ima u nedelju, 25. januara, od 13 sati protiv drugoplasiranog FC Dijamant, a u 15.30 protiv Internacionale Vien 2012, u sportskoj dvorani škole "Solar Siti" u Lincu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here