Pixabay.com

Oni koji varaju obično gledaju da to nekako sakriju od partnera. Onda se služe svakakvim izgovorima kako bi prikrili gde su zapravo bili. I koji su to najčešći paravani kod žena, a koji kod muškaraca kad pođu da švrljaju?

Čuveni britanski sajt IllicitEncounters.com namenjen spajanju onih koji su u braku uradio je analizu koja pokazuje kojim se to izgovorima služe preljubnici. Studija je obuhvatila 2.000 žena i muškaraca, a pitanje je bilo – kako kriju da varaju.

I ispostavlja se da muškarcima “gledanje fudbala” zapravo jeste najčešći izgovor kojim lažu partnerku kad idu da se vide s drugom.

S druge strane, žene koje varaju kao paravan za to obično koriste – odlazak u teretanu. Pritom, “izlazak s drugaricama” i “viđanje s najboljim prijateljem” takođe su vrlo popularni izgovori kod žena koje imaju nekog sa strane.

Zanimljivo je i da se pojedini izgovori nalaze i na listi izgovora muškaraca koji varaju i na listi izgovora kod žena. Čini se da je „druženje posle posla“ vrlo popularan alibi za oba pola, a tu je i „šetanje psa“ i „viđanje s rođacima“.

Džesika Leoni, ekspert za ljubavne veze sa sajta IllicitEncounters.com, kaže da nije čudno to što muškarci i žene koriste različite izgovore kad bi da prikriju prevaru.

– Odlazak u teretanu je je ubedljivo najčešći izgovor koji žene koriste, dok je on na listi kod muškaraca tek na sedmom mestu. Međutim, posao je popularan paravan za oba pola, kao i prijatelji kojima se služe oni koji bi da sakriju svoje tragove.

Interesantno je da je izgleda januar mesec popularno vreme za afere jer baš tada mnogi češće pređu granicu i skliznu u prevaru.

Naravno, kad vam partnerka kaže da ide u teretanu, to ne mora da znači da vas vara, a i kad on ostaje na poslu do kasno, vrlo je moguće da zaista ima posla. Ali svakako je zanimljivo virnuti u listu najčešćih izgovora kojima se služe muškarci i žene kada varaju, a koju prenosi portal GoodToKnow.

Žene

– Odlazak u teretanu

– Izlazak u grad s prijateljicama

– Duže ostajanje na poslu

– Druženje s kolegama posle radnog vremena

– Šetnja psa

– Šoping

– Viđanje s rođacima

– Druženje s najboljom drugaricom

– Odlazak na tretman u kozmetički salon

– Odlazak na sport

Muškarci

– Gledanje fudbala

– Igranje golfa

– Duže ostajanje na poslu

– Druženje s kolegama posle radnog vremena

– Izlazak s momcima u grad

– Šetnja psa

– Odlazak u teretanu

– Odlazak na sport

– Viđanje s najboljim drugom

– Viđanje s rođacima

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime