Kojić operisan, propušta cele pripreme

0

Nemanja Kojić
 

Malerima nikad kraja. Nemanja Kojić ne samo da je završio sezonu pre kraja, već će propustiti kompletne pripreme Partizana i na teren će moći da se vrati tek krajem jula ili početkom avgusta, da pomogne crno-belima u drugom kolu evropskih kvalifikacija.

Centarfor kluba iz Humske 1 tokom subote je uspešno podvrgnut operaciji stopala na klinici Aćimbaden u Istanbulu, sa kojom još uvek aktuelni prvak Srbije neguje višegodišnju saradnju. Do kraja sledeće sedmice vratiće se iz Turske u Srbiju, ali mu zatim sledi period oporavka u trajanju od dva meseca, što znači da šef struke Marko Nikolić neće moći da računa na njega od početka priprema, zakazanih za 14. jun.

Kojić je zbog povrede pete metatarzalne kosti već propustio veći deo prolećne sezone, vratio se tek u finišu i na četiri utakmice postigao četiri gola, između ostalih i pobedodnosni u 146. večitom derbiju. Odsustvo Kojića tokom priprema znači da su crno-beli pali na samo tri slova u napadu, pošto osim Danka Lazovića i Petra Škuletića imaju još samo Ismaila Beka Fofanu (nije odigrao nijedan meč ove godine zbog posledica bolesti), pa će uprava kluba verovatno morati da posegne za još jednim rešenjem u tom delu tima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here