Koko Ti uvećala grudi da skrene pažnju sa zadnjice

0

Sad može da se pohvali i pozamašnim dekolteom: Koko Ti
 

– Operisala sam grudi jer sam htela da skrenem pažnju sa svojih kukova, imala sam osećaj da su mi kukovi preveliki. Uz to, ako imate veliku zadnjicu, svi vas smatraju debelom, a ja to nisam želela – rekla je Koko i dodala kako je operacija unela ravnotežu između njenih oblina.

 

Tako izabalansirana Koko sa velikim ponosom pokazuje svoje telo. Pored operacije, za njen izgled zaslužno je i svakodnevno vežbanje, a omiljeni tip vežbanja joj je treniranje na ravnoj površini, odnosno daska vežbanje kojim jače trbušne i leđne mišiće.

 

– Ljudi ne vole mnogo ovakvo vežbanje, ali iskreno to je najbolji način da oblikujete telo. Vežbajte na dasci pet minuta kod kuće i to će vam biti dovoljno – dodala je Koko.

 

Vežbanje dovodi njeno telo u formu, koja joj je neophodna i za plesne nastupe sa grupom "The Vanity Vixen". Nedavno su nastupali u Las Vegasu, ali su za sledeći šou odabrali Njujork, gde Koko trenutno živi sa suprugom.

 

Za njen izgled zaslužno i svakodnevno vežbanje
 

Plesni nastupi u Las Vegasu, sa brojnim rekvizitima, postali su preteški za Koko.  

 

– Zato će šou biti u Njujorku, ne moram da putujem. To je sjajno. Ples je nešto što obožavam, obožavam svoj šou i mogla bih da igram svake večeri, to je moja strast – ispričala je Koko.

 

A kada ples i trening ostavi po strani, Koko se posveti čišćenju kuće koje je njen omiljeni hobi.

– Radujem se tome čitave nedelje, to je dan kada sam kod kuće i ne radim ništa osim čišćenja i pranja. Obožavam da budem kod kuće i da se odmaram – rekla je Koko.

 

Koko i njen suprug prznati reper Ajs Ti prekinuli su snimanje rialitija "Ice Loves Coco", koji se na "E!" televiziji prikazivao dve godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here