Kolarov: Najbolja liga na svetu

0

Srpski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija Aleksandar Kolarov nije krio oduševljenje posle šokantnog remija Kristal Palasa i Liverpula (3:3), posle koga se "građanima" otvorio put ka titulu prvaka Engleske.
Doskora vodeći Liverpul je kiksnuo na Selhurst parku u Londonu pošto je posle vođstva od 3:0 dopustio domaćim "orlovima" da u poslednjih 15 minuta meča izjednače na 3:3. Liverpul se tako, kolo pre kraja sezone, vratio na čelo Premijer lige i ima samo bod više od Mančester Sitija, ali i utakmicu više, pošto "građane" u sredu na domaćem terenu čeka zaostala utakmica sa Aston Vilom.
"Sto odsto najbolja liga na svetu. Sada je vreme, ‘ajmo Siti!", napisao je Kolarov posle utakmice između Kristal Palasa i Liverpula.
Menadžer "crvenih" Brendan Rodžers je već priznao poraz i rekao da će Siti biti šampion, a kiks svog kluba posebno teško je zvanično podneo najbolji igrač Premijer lige, Urugvajac Luis Suarez, koji nije krio suze posle ispuštene pobede u Londonu.
Mančester Siti u sredu dočekuje Aston Vilu, a potom u poslednjem kolu, u nedelju, dočekuje Vest Hem. U isto vreme Liverpul igra sa Njukaslom na svom terenu, a šansu za titulu još ima i Čelzi, koji ima bod manje od Sitija, a dva od Liverpula. Londonski klub u poslednjem kolu gostuje Kardifu, koji je već ispao iz Premijer lige.

 

Galager: Prevarant u suzama
Nekadašnji gitarista Oejzisa i veliki fan Mančester Sitija Noel Galager oduševljen je patnjom fudbalera Liverpula Luisa Suareza:
– Bilo je lepo videti Suareza u suzama jer je on očigledni prevarant. Ne mogu da verujem da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone – rekao je Galager i nije propustio priliku da "bocne" i londonske klubove kojima je njegov Siti ove sezone davao šest golova:
– Poveli su 3:0, pa su ih ponele emocije. Niko u Premijer ligi ne pobeđuje sa šest ili sedam golova, osim ako ne igrate sa Arsenalom ili Totenhemom!

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here