Tanjug
Predrag Kon

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je za TV Prvu da roditelji koji ne žele da vakcinišu decu zapravo biraju virus.

On je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva rekao da ako ne odvajate one nezaštićene od onih zaštićenih imaćete tok virusa, i tada će virus dugo trajati. A onda se, kako dodaje, stvara kolekitvni imunitet, koji takođe neki podržavaju.

– Ja jednostavno saopštavam istinu. Onda to znači da roditelj sam svom detetu bira virus i otuda ta poruka za vakcinu jer ona štiti od obolevanja – istakao je dr Kon.

4 COMMENTS

  1. Ja se slazem sa izjavom dr Predraga Kona koji govori istinu o virusu koji ce jos tugo trajati i necemo se resiti korona virusa ako se ne vakcinisemo . Gradjani treba da budu zabrinuti jer se broj zarazenih sve vise povecava zbog veceg broja mladih koji nisu primili vakcinu i tako sire virus jer nismo stekli kolektivni imunitet. Zato je obavezno da se i dalje stitimo i cuvamo od zarzavanja narocito gde su vece guzve a tu jedino mogu da nam pomognu priridni suplementi medicinske gljive kao sto su smedji agaricus, nemacki cordiceps i reishi kapsule koje nas stite od raznih infekcije i jacaju nas imunitet.

  2. Овај човек је прошао поред истине када је био мали и од тада је није сретао. Толико је пута мењао изјаве да ни сам не зна шта је говорио и шта сада прича. Када су га питали новинари да објасни тобожњи коефицијент који је добио име по њему, он је одговорио “Ево ја вас питам шта је “Конов коефицијент”. Зато, што се пре повуче, здравије ће бити и за њега и за овај народ.
    П.С. Када искључите ТВ, нема короне има тровања од паљевине депонија по Србији.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here