EPA-EFE
Turski vojnici

Kosovska vlada je od predsednice Vjose Osmani dobila ovlašćenje da preko ministra odbrane Ejupa Maćedoncija potpiše Okvirni vojni sporazum sa vladom Turske.

Sporazum obuhvata razmenu osoblja, materijala, opreme i informacija, kao i iskustva u tim oblastima.

Takođe, sporazumom je obuhvaćena i vojna obuku i obrazovanje, i kursevi u vojnim školama, vojnim obaveštajnim službama, kao i druge oblasti koje su od interesa.

21 COMMENTS

  1. Erdogan je i Putinu okrenuo leđa a da nepričamo šta je za njega Vučić !
    Zadnjih 10 godina Srbiji su “prijatelji ” zemlje koje su nam uvek “zabijali nož u leđa ” , kao Nemačka , Turska , Bugarska ,Hrvati , Amerikanci, Englezi, Albanci !
    Ko nas bombama mi njih ORDENJEM , oprosti im bože ne znaju šta rade , promeniće se i Srbija !

  2. Glup komentar.Erdogan je mocan vladar,pa bolje ne komentariši kada nemaš pojma šta je politika,a šta je koga volim ,koga ne volim.

  3. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

  4. Ah ti Turci. Pola Kipra, parčence Iraka, deo Sirije, pola Bosne (ako može i cela, što da ne?) Kosovo* bez Tadićeve zvezdice. Ima li još?

  5. Turci imaju dobre i prijateljske odnose sa nama, ali im prijateljski treba reći da je KiM sastavni deo Srbije i da je trenutno pod medjunarodnom upravom. Ako ne uvažavaju ovu činjenicu treba im reći kako bi se oni osećali da mi naoružavanje i obučavani Kurde pa neka razmisle.

  6. A sto se tice Kosova oni mogu da potpisuju sta god zele ali ce dobiti samo ono sto im je zapisano. A to sto im je zapisano procitace im Putin.

  7. Dobro jutro. Braco moja! Svako svoj posao radi. Bavimo se sobom. Vratimo vojni rok. Obaveza za sve. I momke i devojke. Koliko vremenski. Onoliko koliko je potrebno. Vratimo se sebi.

  8. Sve tu to bajke koje kome bratski narod svi su oni braca kad imaju korist .EX jugoslavija su braca Bratstvo i jedinstvo je bilo i bilo je svima ok a sad kome je to ljepo vazda neka napetost nesporazumi ovaj vuce tamo ovaj vamo i tako u nedogled a zivot me prodje u prekucavanju i u tudjini aumjesto da zivimo i radimo u svojoj drzavi. Volio bi da je ovo san al nazalost nije.

  9. U turskoj zhivi vise od 6 miljona albanaca koji jos pricaju albanski vi samo da nadzete slabij
    Eg od sebe , u tursku zive vise od 6 miljona albanaca.Ovaj put NECE DA MOZE.🚜🚜🚜🚜🚜

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here