Kosovo online

Kosovska policija saopštila je da su prelazi Jarinje i Brnjak, zbog barikada na severu Kosova i dalje zatvoreni za saobraćaj.

“Od postavljanja devet barikada od strane kriminalnih lica/grupa, bezbednosna situacija na severu zemlje i dalje je ista, gde su kao rezultat ovih barikada dve granične tačke Jarinje i Brnjak i dalje zatvorene za saobraćaj”, navodi se u saopštenju.

Policija dodaje da i pored tih otežanih uslova pomaže građanima u svim njihovim zahtevima i potrebama, kao i da radi na sprečavanju krivičnih dela.

“Policija blisko sarađuje sa nadležnim bezbednosnim institucijama, u preduzimanju potrebnih zakonskih mera, a radi očuvanja ustavnog poretka”, navodi se u saopštenju.

1 COMMENT

  1. Kosovska policija pomaže gradjanima albanske nacionalnosti, a hapsi Srbe ! Ustav tzv Kosova je mrtvo slovo na papiru, jer je Kosovo lažna država – to je okupirana teritorija koju je NATO dao na upravljanje Albancima. Barikade su borba za slobodu, a narko-karteli su finansijeri Albanske vlasti…dakle kada se normalan svet izbori sa kriminalnim organizovanim grupama koje finansiraju lažnu državu, tada će se ona i ugasiti, a Srbi će opet biti slobodni !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here