Kosovo online

Pojačane snage specijalne jedinice kosovske policije, koje su podigle nivo borbene gotovosti na najviši nivo, pokrenute su u pravcu južnog dela Kosovske Mitrovice, javila je TV Kljan Kosova, navodeći da će ta jedinica sutra biti u stanju pripravnosti, jer se tada u Srbiji održava referendum.

“Razlog je to što će sutra u Srbiji biti održan referendum. Ostaćemo u stanju pripravnosti za svaku intervenciju. U pripravnosti smo 24 časa”, rekao je neimenovani izvor iz policije za Kljan Kosova.

Navodi se da će specijalna jedinica biti prisutna i u pripravnosti u svim većinski srpskim opštinama na KiM.

Kljan Kosova je na svom sajtu postavio video za koji navodi da prikazuje oklopna vozila ove jedinice kosovske policije dok kruže auto-putem Priština-Uroševac.

Kosovska skupština ranije danas je usvojila rezoluciju protiv organizovanja na KiM referenduma o promenama Ustava Srbije.

“Za” je glasalo 76 poslanika, nije bilo glasova protiv i jedan poslanik je bio uzdržan, a poslanici Srpske liste prethodno su napustili sednicu, preneli su prištinski mediji.

2 COMMENTS

  1. Da u pravu si biče to kad se probude eto sve u svome sve rasprodato nema ni 20 % zaostele imovine Srba na Kosovu uzeli pametni novac od jednog stana dok u Srbiji kupovali kuče radnje zemljištea uživaju brini ti njima jer imaju po 2 plate iz Srbije 1 sa Kosova primju mjesečno 3 plate dažbine mjesečne ništa nula nema računi struja voda grejanje smeče tablice za auta porez ništa koriste telekom Srbije besplatno još hrana zdravstvo lekovi ide pomoč iz Srbije to ima samo u Rajuu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here