Kralj TEO: Nemam snage da se radujem

0

Košarkaški Mocart: Miloš Teodosić sa 24 poena bio je najefikasniji igrač Srbije
 

"Još jedna sjajna utakmica, pokazali smo ponovo kakav smo stvarno tim. Za mene su ovo najteže utakmice, kada rano povedeš 17-18 razlike i onda moraš da braniš, nekako se i opustiš. Ali, prezadovoljan sam, verujte mi da nemam snage ni da se radujem kako treba", rekao je Teodosić.

 

Srbija je u Madridu u petak pre ponoć pobedila Francusku sa 91:85 i tako osvojila prvu medalju na svetskim šampionatima od osamostaljenja. "Orlovi" su vodili sve vreme, ali su "petlovi" u poslednjoj četvrtini uspeli da smanje razliku na samo dva poena zaostatka.

 

Đorđević: Zasluženo u finalu!

 

"I na poluvremenu i pre početka utakmice smo pričali da će nam odbrana doneti pobedu. Stvarno smo odigrali sjajnu odbranu, možda ne u poslednjih 10 minuta, mada su i oni tu pogodili nešto što inače ne bi pogodili. Odbrana, naša odlučnost i prevelika želja da budemo u nedelju u finalu su nas vodili do pobede", rekao je Teodosić.

 

Srbija u nedelju igra finale protiv SAD, a Teodosić je na pitanje novinara odgovorio da se nada da mu poneda u petak nije i najveća u karijeri.

 

"Ja se nadam da nije. Možda do sada jeste, ali se nadam da neće biti tako. Amerikanci su sjajni, ali ne i nepobedivi. Daćemo sve od sebe i u finalu", rekao je Teodosić, nagoveštavajući zlato.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here