Kum sa svadbe u pritvor

0

Igor Milković (27), saobraćajni policajac iz Vranja koji je pucao iz službenog pištolja, a zatim napao inspektora što je došao po pozivu komšija, prvo je na molbu roditelja mladenaca kumovao i potpisao kod matičara, pa je onda priveden.
Kum Milković je ispred kuće mladoženje ispalio nekoliko hitaca u vazduh, a jedan metak pogodio je elektroinstalaciju na susednoj kući.
– Ti ljudi pozvali su policiju i inspektori su odmah došli da ga privedu jer je je to bio peti Milkovićev ispad u nizu poslednjih godina. Kada mu je prišao inspektor, Milković je nasrnuo na njega. Nekako su ga savladali, ali je on pobegao iz policijskih kola. Nastala je opšta jurnjava i na kraju je priveden. Uhapšen je usred svadbenog veselja u restoranu – kaže očevidac.
Ali hapšenje nije moglo odmah da usledi jer su roditelji mladoženje i mlade molili inspektore da se prvo Milković potpiše kao kum, pa onda da ga vode. Hitno je došao matičar, obavljena je ceremonija venčanja, kum je ispio čašu šampanjca sa mladom i mladoženjom i otišao u pritvor uz pratnju muzike. Poručio je da se vraća do uveče i da svadbu nikako ne završavaju. Ipak, nije se vratio.
Igor Milković zaposlen je oko osam godina u policiji, a u poslednje vreme uglavnom je radio kao saobraćajac pri pauk vozilu.
Takođe, vlasnik je servisa za vinklovanje elektromotora, a sumnja se i da je suvlasnik jedne taksi službe u Vranju.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here