Kupci” ranili vlasnika zlatare,”


    Beogradska policija uhapsila je Dragana Stankovića (24) zvanog Kristijan, Danijela Trišića Daneta (25), obojica iz Zvornika, i Vedrana Njegovanovića Veku (25) iz Sarajeva, sa prebivalištem u Beogradu, zbog sumnje da su pokušali teško ubistvo i da su počinili dva razbojništva, saopštio je MUP Srbije.
    U saopštenju se navodi da su osumnjičeni Stanković i Trišić u julu 2009. godine, u zlatari "Pjer" u Beogradu, upali u zlataru i od vlasnice tražili da, navodno, pogledaju zlato. U jednom trenutku Stanković je izvadio pištolj i od vlasnice tražio da mu preda novac i zlato. Vlasnica zlatare je tada aktivirala alarm, a njen suprug je pokušao da spreči bekstvo Stankovića i Trišića iz zlatare. Tom prilikom Stanković je ispalio metak iz pištolja u pravcu vlasnika zlatare i pogodio ga u stomak, nanevši mu teške povrede, posle čega su Trišić i Stanković pobegli vozilom u kojem ih je čekao Njegovanović.
    Stanković i Trišić su, prošle godine u novembru, u Beogradu u Čingrijinoj ulici, na pumpi "NIS Jugopetrol", od radnika pumpe, uz pretnju pištoljem, oduzeli pazar oko 150.000 dinara. Njih dvojica su, takođe, u decembru 2009. godine u Karađorđevoj ulici, u menjačnici "KMG-Sputnik", od radnica oduzeli oko 240.000 dinara i 900 evra, a potom pobegli, piše u saopštenju.


     

    0

    OSTAVITE KOMENTAR

    Please enter your comment!
    Please enter your name here