EPA/Andrej Čukić
Miroslav Lajčak

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak poručio je da je prvi put posle dužeg vremena EU spremna za proširenje.

“Na današnjem samitu o Balkanu naglasio sam da je prvi put posle nekog vremena EU spremna za proširenje. Krajnje je vreme da se iskoristi ta prilika”, napisao je sinoć Lajčak na platformi X (Tviter).

Lajčak je u četvrtak učestvovao na samitu EU-Zapadni Balkan u organizaciji briselskog političkog instituta “Prijatelji Evrope” (Friends of Europe).

8 COMMENTS

  1. Cuj ovo pa gdje bas Lajcek da obraduje Srbiju sa ovakvom divnom ali lazljivom informacijom ovdje vec duze vrijeme na razne prevare i ucjene prevaranti hoce da prevare Srbiju.Srbiji se sprema opasna ucjena od tradicijalnih neprijatelja,dobro je sto Srbija zna da od EU nema nista i da nece ovakva kakva jeste opstati dugo sreca je sto Srbija u svijetu ima dobrih prijatelja naprimer Avganistan Libija Sirija Irak Iran S koreja Kuba itd…

  2. Под КОЈИМ УСЛОВИМА
    ДА СЕ ОДРЕКНЕМО Р1244УН
    Тј Косова и Метохије
    🤷🏻

    ТО НЕЋЕ ДА МОЖЕ
    🇷🇺☦️🇷🇺

  3. Trala baba lan da joj prodje dan – znamo da su izbori u EU sledeće godine i da se populističke parole izbaciju kao na traci, dok je za Francusku i Holandiju ta tema zaključena – nema proširenja pre reforme EU.

  4. Koji smiješan tip😀 pa proširuj te se!! ko vam BRANI 😂 ko je taj još da vas ŽELI😂 BEZKIČMENJACI😂

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here