Srpski teniser Dušan Lajović izajvio je da je teniska reprezentacija Srbije dobila tešku grupu na ATP Kupu u Melburnu.

Ekipa selektora Viktora Troickog, koja brani titulu u Melburnu, nastupiće u sastavu Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić, a žrebom je odlučeno da će igrati u grupi A sa Nemačkom i Kanadom.

– Dosta teška grupa, ali većina ekipa ovde je jaka i čine ih top igrači tako da neće biti lak put. Nadam se da ćemo dobro startovati turnir jer dolazimo na teren gde smo već dobro igrali u prošlosti, imali dobru energiju i atmosferu. Smatram da će ATP Kup biti dobro takmičenje, pre svega što svi dolazimo iz karantina i iz neke izolovanosti od spoljašnjeg sveta i svega toga, i mislim da je dobar turnir za početak sezone – rekao Lajović za Teniski savez Srbije.

ATP Kup ove godine igra se u Melburn od 1. do 5. februuara.

– Ovaj put domaćin je samo Melburn, ali ipak je to tlo Australije sa kojeg smo prošle godine otišli kao šampioni, nadamo se isto tako odličnoj atmosferi kao i 2020. Nadamo se da će uslovi dozovoljavati publiku u nekim procentima, a ako to tako bude onda sam siguran sam da će naša verna publika biti opet uz nas i da ćemo dobiti bar delić one atmosfere koju smo imali prošle godine, da ćemo na krilima naše publike ići do odbrane trona – objašnjava Lajović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here