Lepa i ponosna Srpkinja predstavlja Kanadu

0

Predstavlja Kanadu: Tamara Jemuović
 

Od 4. do 10. avgusta, devojke će se na Floridi takmičiti u lepoti, eleganciji, stavu, stilu i talentu za komunikaciju. Tamara je spremna, lepote i šarma joj ne nedostaje, a kao ponosna Srpkinja predstavljaće istovremeno i zemlju u kojoj živi i narod iz kojeg je potekla.

 

Iako nosi krunu kraljice lepote Kanade za 2014. godinu, Tamara sama mora da finansira svoj put u Orlando. Takva su pravila, i Tamara i njena porodica, majka Jelena i otac Srećko, koji su uvek uz nju i podržavaju je na putu do ostvarenja snova, zato organizuju donatorsko veče u restoranu Zam, kako bi svi oni koji žele da novčano pomognu Tamari na njenom putu u svetu lepote i mode mogli to i da urade u prijateljskoj i veseloj atmosferi uz muziku i druženje.

Inače, u svetu mode i lepote Tamara je od svoje treće godine i u njenim vitrinama su brojne nagrade i titule koje je do sada osvojila. Studije, takođe, ne zapostavlja, a hiljade sati posvetila je volonterskom radu: pomoći siromašnima, deci sa posebnim potrebama i u raznim humanitarnim organizacijama. Sve stiže i sa radošću radi jer joj je maksima Napoleona Hila "Šta god da zamislite, ako u to verujete, to ćete i ostvariti" ideja vodilja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here