Ljajić: Volim Srbiju, Ilić kao Toti

0

Beta/AP/R. D. C.
Jedva čeka da se "sjati": Adem Ljajić
 

Ljajić je samo tri puta nosio reprezentativni dres u poslednje tri godine, ali očekuje povratak u tim kod novog selektora.

"Posle utakmice Roma – Milan išao sam na večeru sa novim selektorom Radovanom Ćurčićem. Raščistili smo mnoge stvari. Spreman sam, čekam poziv. Volim Srbiju, jedva čekam da se vratim u reprezentaciju", rekai je Ljajić za Gazetu.

Ljajić je imao veliku sreću da u svojoj karijeri igra dva velika gradska derbija, prvo beogradski, a sada rimski. 

"Derbi u Beogradu je poseban, bez obzira na političke konotacije. Reč je o rivalstvu koje se oseća u svakom delu zemlje. Nervoza se oseća sedam dana pre nego što počne derbi. Nikada ne bih mogao da igram za Crvenu zvezdu, ni za sve pare ovog sveta. Moje srce je crno-belo. Nikad ne bih prešao ni u Lacio", rekao je Ljajić. 

Ljajić je najtiražnijem italijanskom sportskom listu otkrio ko su mu idoli iz detinjstva. 

"Kao mali sam obožavao Kaku, zbog njega sam gledao Milan. Kada sam promovisan u prvi tim Partizana želeo sam broj 22 jer ga je nosio Saša Ilić. On je neka vrsta Partizanovog Totija. U klubu su se gotovo naljutili zbog mog zahteva jer je broj 22 gotovo bio povučen. Pozvali su Ilića i on je rekao da mogu da nosim njegov broj. Sada je on opet u Partizanu, a broj 22 smo nosili samo on i ja. U Romi 22 nosi Destro, ako on onde odmah ću ga uzeti", istkao je Ljajić. 

Ljajić ima veoma solidnu godinu iza sebe postigao je osam golova uz 7-8 asistencija, a Roma je glavni rival Juventusu u borbi za titulu. 

"Mogli smo više u nekim utakmicama i u tom slučaju bismo bili prvi na tabeli. Juventus je uz malo sreće dobio nekoliko utakmica, ali mi smo jači. Mi kada pobedimo to je jer igramo bolje. Verujemo u Skudeto, borićemo se do kraja", rekao je Ljajić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here