EPA/ETIENNE LAURENT
Eva Longorija

Glumica Eva Longorija (45) pre dve godine rodila je prvo dete, a nakon toga je naporno radila na figuri. Sada je u svojoj vili pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu i objavila fotografiju na Instagramu. Pratioci su bili zapanjeni njenom linijom.

View this post on Instagram

???

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

“Predivna si. Super si se stesala. Ne mogu da verujem da ti imaš 45 godina, izgledaš mnogo mlađe”, samo su neki od komentara.

Eva je uz pomoć ličnog trenera i posebnog režima ishrane zategla telo i istopila višak kilograma koje je dobila u trudnoći. Jednodelni bodi sada joj je istakao struk, ravan stomak i istrenirane ruke.

Zvezda “Očajnih domaćica” svoj fitnes režim je opisala u jednom intervjuu. Ispričala je da praktikuje jogu, pilates i treninge snage. Posebno je bila aktivna za vreme karantina.

Svakodnevno je vežbala u svojoj vili na Beverli Hilsu. Za trening je imala posebnu prostoriju, a ponekad je vežbala u dvorištu na otvorenom. Takođe je svaki dan kuvala i brinula o tome da ona i njena porodica jedu zdravo.

Longorija je zadovoljna svojim izgledom, a na društvenim mrežama često ističe vitku liniju i pozira u oskudnim izdanjima.

View this post on Instagram

Green with envy ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here