LŠ: Murinjo na “Stamfordu”, Krasić na Dragutinovića

0

Šef stučnog štaba engleskog premijerligaša Čelsija Kalro Anćeloti najavio je da će njegov tim u utorak naveče najpre eliminisati milanski Inter u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a potom će on izvesti na pivo trenera italijanskog kluba Žozea Murinja.

 

"Pobediću ga, a onda pozvati na pivo. Murinjo će na Stamford Bridžu biti odlično primljen, pošto je to zaslužio rezultatima koje je postigao dok je predvodio Čelsi. Međutim, poštovanje je sve što će dobiti, pošto će utakmicu sigurno izgubiti", kazao je Anćeloti.

 

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona Inter je u Milanu slavio pobedu od 2:1, pa ostaje da se vidi dali će Dejan Stanković sa svojom ekipom uspeti da izbori makar nerešen rezultat protiv saigrača iz reprezentacije Baneta Ivanovića i drugova.

 

Još jedan duel u kojem će snage odmeriti srpski reprezentativci igra se u Španiji, gde će Ivica Dragutinović sa Seviljom pokušati da materijalizuje povoljan rezultat iz prvog meča protiv moskovskog CSKA (1:1).

 

Vezista moskovske ekipe Miloš Krasić veruje da njegov tim može do pobede na "Sančez Pishuanu".

 

"CSKA ide u Sevilju da pobedi. Svesni smo njihovih kvaliteta, ali potrudićemo se da im nametnemo našu igru. Pružićemo maksimum kako bi stekli prednost. Neće biti lako, ali mi imamo kvalitet, potrebno je samo da održimo disciplinu", rekao je Krasić i dodao:

 

"Mogli smo bolje da odigramo prvi meč, ali to nam je bila prva utakmica u ovoj godini. Nismo u formi kao Sevilja, tako da oni imaju blagu prednost. Bio bi veliki uspeh da se plasiramo u četvrtfinale. Ovo je prvi put da smo se domogli nokaut faze, tako da je i to veliki uspeh za nas. Ali sada kada smo tu, želimo još više", dodao je Krasić.

 

Utorak, 16. mart:
20.45h Čelsi – Inter (prvi meč 1:2)
20.45h Sevilja – CSKA Moskva (1:1)

 

Sreda, 17. mart:
20.45h Barselona – Štutgart (1:1)
20.45h Bordo – Olimpijakos (1:0)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here