Maja Nikolić: Nisam materijalista!

0

Oduvek težim da budem samo svoja i da ne zavisim ni od koga: Maja Nikolić
 

"Iako je Jan nedavno kupio luksuznu kuću u Beogradu, u njoj boravim samo kada je on tu, a nakon njegovog odlaska vraćam se u svoj stan. Iz oba braka sam izašla bez alimentacije i krova nad glavom, sama sam se odrekla svega. To govori o mom odnosu prema muškarcima i njihovim parama", iskrena je Maja.

 

Sinovi centar sveta

Majin stariji sin Novak (13) zbog škole boravi u Nišu kod njene mame, dok o trogodišnjem Lazaru brine zajednički sa bivšim suprugom Vukom Kandićem. Maja priznaje da je pogađaju priče kako je neodgovorna majka, ali se trudi da to ne pokaže. Njeni sinovi znaju da su njen centar sveta i to je jedino važno.

Ona ističe da se već dva puta "opekla", da više ne veruje sto posto muškarcima, a vreme će pokazati da li je čeka "treća sreća".

"Jača sam nego što izgledam i jedino što može da me slomi i rasplače su stvari vezane za moju decu. Ja sam srećno razvedena žena koja se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa decom."

 

"Ne smatram da moji sinovi treba da se osećaju drugačije zato što su deca razvedenih roditelja, ali sam sigurna da im treba duplo više pažnje, nežnosti i ljubavi nego drugoj deci, pa se trudim da im to i pružim."

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here