EPA/Andrej Čukić
Nikola Maksimović

Kontroverzni vlasnik Napolija Aurelio de Laurentis ne želi da pusti igrače kluba sa juga Italije da se odazovu reprezentativnim obavezama, pa reprezentacija Srbije ima neočekivan problem pred meč baraža 8. oktobra sa Norveškom u Oslu zbog Nikole Maksimovića.

Kako saznaju mediji, čelni čovek Napolija, koji je i ranije umeo da intrigira javnost neobičnim potezima, uporan je u svojim nastojanjima da igrači dve nedelje provedu u karantinu, pošto su dvojica igrača ekipe iz Napulja pozitivni na koronavirus.

U subotu su igrači Napolija po nečijem nalogu zadržani na aerodromu u Napulju, dok su iz Juventusa poručili da nemaju nameru da odlažu meč i da će izaći na teren u predviđenom terminu, tako da bi u slučaju nedolaska Napolija, meč dobili službenim rezultatom 3:0.

Sve ovo bi značilo i da selektor “orlova” Ljubiša Tumbakovića za meč sa Norvežanima u Oslu ima veliki problem jer bi ostao bez Nikole Maksimovića.

Povrh svega, povreda Filipa Kostića koji igra kraj leve aut linije je takođe glavobolja za selektora “orlova”.

Pod upitnikom je bio i nastup Darka Lazovića, koji se povredio na meču protiv Turske. Istina, Darko je odigrao drugo poluvreme meča sa Parmom u kojem je Verona izgubila sa 1:0, tako da ipak ima nagoveštaja da je povreda mišića iza njega.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here