Martinez: Igramo za sebe, nema pomaganja drugim timovima

0

Roberto Martinez
 

"Mislim da ne postoji sumnja u integritet našeg fudbalskog kluba. Mi se takmičimo za sebe, želimo da pobedimo u svakoj utakmici. Nama je svaki bod važan u finišu sezone, tako da ne možemo sebi priuštiti bilo kakve kalkulacije", rekao je Martinez, a prenose britanski mediji.

 

Fudbaleri Evertona sastaće se u subotu sa Mančester sitijem u derbiju kola Premijer lige, a režultat utakmice mogao bi da odluči o novom šampionu Engleske.

Eventualni trijumf Evertona bi udaljio Mančester Siti od titule, i približio Liverpul njenom osvajanju, nakon 24 godine. Martinez je na konferenciji za medije pred susret sa Mančester sitijem istako da njegov tim neće pomagati bilo kom klubu u Premijer ligi da dođe do bodova.

"Nikada nismo razmišljali da izađemo na teren i pružimo bilo šta drugo osim naše najbolje igre. Mi ne igramo fudbal kako bi drugima činili usluge. Imamo svoj ponos. Mi jednostavno tako ne funkcionišemo", rekao je Martinez.

 

Everton je dva kola pre kraja šampionata na petom mestu u ligi sa 69 bodova, i bori se sa cetvrtoplasiranim Arsenalom za poziciu koja naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here