Matić: Sa Fabregasom u timu Čelzi može da osvoji sve!

0

Oduševljen Špancem: Nemanja Matić
 

U Severnom Londonu španski reprezentativac je postao "persona non grata", ali ga zato pristalice kluba iz Zapadnog Londona vole sve više. Posebno nakon prvenca koji je postigao protiv Vitesea.

 

Onim što je do sada pružio 27-godišnji ofanzivni vezista prezadovoljan je njegov prvi saborac iz veznog reda, Nemanja Matić.
"Fabregas je sjajan igrač. Igrao je i za Arsenal i Barselonu, ima ogromno iskustvo iza sebe. Poseduje veliki kvalitet sa i bez lopte i biće od enormnog značaja za nas u budućnosti. Sa takvim igračom u timu, Čelzi može da osvoji sve", rekao je Matić za britanski Dejli Miror.

 

Jedan od najboljih reprezentativaca Srbije siguran je da će Čelzi odigrati daleko bolju sezonu nego što je to bio slučaj u prethodnoj.
"Verujem u ovaj tim i uspeh u novoj sezoni. Čelzi se već sada nalazi u dobroj formi i kao takav može do titule. Prošla sezona bila je teška za nas. Gubili smo bodove u malim utakmicama, što je na kraju bilo odlučujuće. Ove godine ne smemo da pravimo iste greške", zaključio je Matić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here