Trener Denvera Majkl Meloun smatra da je Denver izgubio meč sa Sakramentom zbog nešto slabije igre u trećoj četvrtini.

Meč je završen posle produžetaka, Kingsi su slavili sa 124:122 i to posle dramatične situacije u finišu produžetka kada je Nikola Jokić na 6,5 sekundi do kraja izgubio loptu.

Kako god bilo, Nagetsi nisu uspeli da dobru seriju rezultata iz priprema nastave prvom pobedom u sezoni, ali čini se da Majkl Meloun nije bio preterano razočaran.

– Prva utakmica, težak poraz…Mislim da je odbrana bila dobra za početak. Utakmicu smo izgubili u trećoj četvrtini, oni su je dobili sa 36:24. Mislim da je za naš uspeh oduvek od velikog značaja bilo kako ćemo skakati. Imali smo svega osam naspram njihovih 17 ofanzivnih skokova, to nije način kako ćemo dobijati utakmice – rekao je Meloun.

O situaciji kada je Jokić izgubio loptu posle čega su Kingsi postigli koš za pobedu, rekao je:

– Izgledalo je kao da je bilo kontakta. Ipak, sudije su imale bolji uvid, siguran sam u to.

Trener Nagetsa dodaje da je njegov tim mogao da ostvari bolji rezultat

– Imali smo šanse da pobedimo, koštalo nas je svega nekoliko grešaka, izgubljenih lopti, ali ne mislim da nam je nedostajalo agresivnosti. Mislim da se radi pre o tome da nismo uspeli da to prenesemo iz 48 minuta igre u produžetak.

Još jednom je apostrofirao treću četvrtinu.

– Ponavljam, koštala nas je treća čevrtina. Izašli smo opuštenije, nismo pratli nikoga, ne smemo to da radimo. Naravno, čestitke protivniku, izašli su agresivno u tom delu, napali nas i stvorili prednost – dodao je Meloun.

Naredni meč Denver igra na Božić sa LA Klipersima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here