Gorčina kapitena Argentine zbog sudijskih odluka u polufinalu kontinentalnog prvenstva Južne Amerike. 

Lionel Mesi (32), jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ostaje sa samo jednim trofejem s reprezentacijom, a to je zlatna olimpijska medalja iz Pekinga 2008. Trijumf na Prvenstvu Južne Amerike i dalje je nedosanjani san, jer je Brazil, domaćin 46. šampionata, pobedio u polufinalu s 2:0.

Argentinci, međutim, jad jaduju zbog lošeg deljenja pravde, smatrajući, pre svega, da su oštećeni jer im nisu dosuđena dva penala. Tako misli i najveći među njima.

– Izgleda da su se sudije umorile od sviranja penala pa nisu našli za shodno ni VAR da pogledaju. Izbacili su nas iz igre, a delovali smo zaista sjajni. Sve vreme su favorizovali Brazil. KONMEBOL mora nešto da preduzme, ali je to nemoguće jer Brazil upravlja svim tokovima fudbala u Južnoj Americi – ogorčeno je poručio Mesi, koji je rekao i da neće završiti karijeru u reprezentaciji sada, kao što je to već nakratko činio dva puta, jer nacionalni tim, kaže, ima veliku perespektivu.

1 COMMENT

  1. Meesi,ne lupetaj,kad si ti dobro igrao za svoju reprezentaciju,najbolji fudbaleri svih vremene su:Pele,Ronaldo iMaradona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here