EPA

Holivudski glumac Metju Makonahi (52) otkrio je neke iznenađujuće seksualne detalje o svojoj prošlosti u nedavnom intervjuu.

Metju je priznao da je sa 15 godina “ucenjen na seks” i da mu je zahvaljujući razgovorima sa tatom bilo jasno šta je zdrav polni odnos, a šta ne, i odmah je bio svestan da mu se šta dešava.

Filmski zgodni muškarac za kojim uzdišu žene širom sveta, u svojim memoarima “Zeleno svetlo” pisao je o drogama i seksualnom zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer, i kako je kasnije na pravi način pristupio seksualnim odnosima.

Metju je ispričao kako su ga roditelji naučili da bude poštovan u takvim situacijama i šta znači pristanak.

– Otac mi je rekao ‘Ako ikada osetiš da devojka okleva, prestani – rekao je on i dodao da mu je otac čak rekao da bi i sam mogao da oseti da devojka okleva i da onda treba da prestane, čak i ako mu partnerka kaže da nastavi da je ipak bolje stati i čekati sledeći put.

– Bio je u pravu, dovodio sam se u određene situacije i znao sam kada da stanem – rekao je on.

Dodaje da se uprkos tome nikada nije osećao kao žrtva.

– Bio sam siguran da idem u pakao zbog seksa pre braka. Danas se samo nadam da to nije slučaj – rekao je glumac.

On nastavlja da je posle toga morao da ima zdrave seksualne odnose i da bude sa devojkama koje mu se sviđaju, što je u početku bilo teško.

– Ali polako sam naučio da budem intiman i bilo je lepo, ali i nezgodno. Kasnije nije bilo tako ružno kao na početku – rekao je Metju.

Takođe je otkrio da je bio zlostavljan sa 18 godina. On se onesvestio u zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo nije želeo da kaže.

Uprkos traumi, glumac nikada nije otišao na terapiju, ali kaže da su mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi posle tih ružnih događaja. Među njima je i njegova supruga Kamila Alveš.

“Previše volim život i verujem u život, verujem u ljude. Poverenje mi je i dalje na prvom mestu. Neću ići kroz život noseći taj prtljag, dopuštajući da on definiše način na koji se ponašam prema ljudima oko sebe.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here