Mihajlović: Roseti me isključio bez veze!

0

Katanija je poražena u gostima od Đenove 2:0, a klub sa Sicilije igrao je od 28. minuta sa fudbalerom manje, pošto je isključen 20-godišnji mladi reprezentativac Italije, Đuzepe Belući.

 

On je dobio drugi žuti karton, iako start nije bio za isključenje, što je domaćin na najbolji mogući način iskoristio i došao do trijumfa.

 

 

Ima pravo da se ljuti – Siniša Mihajlović

Krajem utakmice, glavni sudija Roberto Roseti dodelio je crveni karton i Siniši Mihajlović koji je protestvovao, jer nije dosuđen prekršaj nad njegovim fudbalerom.

 

 

"Istina je da sam se naljutio zbog jednog prekršaja koji nam nije bio dosuđen, ali nikome nisam rekao ništa uvredljivo. Nije mi jasno zašto me Roseti isključio. Mislim da sam imao pravo na ljutnju, budući da arbitar nije dosudio očigledni prekršaj na Plasmatiju. Trenerima je dopušteno da protestuju na klupi, ako su nezadovoljni nekom odlukom. Nikome nisam rekao ništa loše, smatram da sam bespotrebno isključen", rekao je Mihajlović.

 

Srpski trener je u četiri meča koliko sedi na klupi, dobro povezao ekipu, ali stvari još uvek ne stoje dobro u odbrani, jer je ekipa skoro sve pogotke primila kiksevima ispred svog peterca. Mihajlović je do sada zabeležio dva trijumfa i dva poraza, a za najnoviji u Đenovi nije želeo da krivi nikoga.

 

"Dok smo igrali 11 protiv 11, nismo bili u podređenom položaju. Naravno da je bilo teže s igračem manje. U sredu opet igramo protiv Đenove, ali ovog puta u Kupu. Pokušaćemo da im se revanširamo za ovaj poraz", rekao je Mihajlović.

 

Katanija se posle odigranog 19. kola italijanskog šampionata nalazi na 18. mestu sa 15 bodova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here