Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je Vojvodina jedan od najtežih rivala u Superligi i da će u nedeljnom meču 6. kola obe ekipe imati svoju šansu.

Crno-beli u Novi Sad putuje posle pobede u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog RFS-a u četvrtak, dok je ekipa Nenada Lalatovića imala više vremena za pripremu i odmor, jer je poslednji susret odigrala prošle nedelje protiv Napretka u Kruševcu.

– Verujem da imamo argumente sa kojima ćemo sutra na teren. Čeka nas jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti iznenđenja na terenu, dobro se poznajamo, igrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Sa te strane će mom stručnom štabu biti lakše, kao i ekipi, kada je poznavanje protivnika u pitanju. To je dobra stvar. Svesni smo i grešaka koje smo činili u prethodnom periodu. Probaćemo da iskoristimo dobru energiju posle pobede u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Svesni smo da će biti teško, ali svesni smo da možemo da izađemo na kraj sa Vojvodinom ukoliko neke stvari odradimo kako treba – rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Milošević je istakao i da se ne bi zadovoljio jednim bodom u Novom Sadu, kao i da bi voleo da dve poslednje utakmice, u kojima su crno-beli poraženi od Vojvodine, izazovu dodatni motiv u sutašnjem susretu.

Trener Vojvodine u najavi utakmice rekao da oba tima imaju pođednake šanse za trijumf.

– Ne bih se bavio brojkama. Obe ekipe imaju argumente da se nadaju najboljem sutra, što su pokazale u prethodnim utakmicama. Ne bih se bavio prognozama – zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu “Karađorđe” igra se u nedelju od 18.45.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here