Moreira u Dubaiju za 1,2 miliona evra?

0

Naravno, svaku vest treba uzeti za dozom rezerve dok se potpis ne osuši na papiru, ali ako je verovati njegovom menadžeru Saši Simiću, onda Moreira "broji sitno" u dresu crno-belih.

 

Za nedelju je najavljena nova runda pregovora, a Moreirin menadžer Saša Simić veruje da će biti i završna, odnosno da će se transfer realizovati.

 

"Moreira je prihvatio uslove Al Ahlija, koji su sada 50 posto bolji od onih koje ima u Partizanu. Danas je nova runda pregovora i vrlo je moguće da će se postići konačan dogovor. Klub iz Dubaija želi Moreiru najpre na pozajmicu od šest meseci, da bi kasnije otkupio njegov ugovor sa Partizanom”, otkriva za Press Saša Simić.

 

Slične informacije je izneo i Darko Grubor, generalni sekretar crno-belih.

 

Moreira ljubimac Grobara

 

Portugalac je stigao u Humsku u leto 2007. godine i do danas je sa Partizanom osvojio dve "duple krune". Brzo je postao ljubimac navijača, koji su mu tokom prošle godine uručili priznanje "Dragan Mance" za odanost klubu.

"’Moreira je zadovoljan uslovima, već ih je prihvatio, a i mi u Partizanu smo zadovoljni ponudom kluba iz Dubaija. U Emiratima su petak i subota neradni dani, tako da juče i prekjuče ništa nismo mogli da konkretizujemo, ali očekujem da bismo već danas ili, eventualno, sutra mogli da okončamo pregovore. Moreira bi za početak otišao kao pozajmljen igrač, ali bi bio na platnom spisku Al Ahlija. Spekuliše se cifrom od 1,2 miliona evra kada se govori o obeštećenju, ali ćemo u stvari tek u maju da razgovaramo o visini transfera”, izjavio je Grubor.

 

Moreira bi od prelaska u Dubai zarađivao skoro pa duplo više nego u Beogradu. Ako se transfer ostvari i sve strane budu zadovoljne, Portugalac bi godišnje zarađivao oko 700.000 evra, što je od 450.000 Partizanovih evra mnogo, mnogo više i bolje.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here