Možda se stidite ovo da pitate a mnogo vas zanima

0

Postoje pitanja na koja nemamo odgovore a zanimaju nas
 

Ako se on budi s erekcijom znači li to da je sanjao seks?
Ne. Većina muškaraca tokom noći ima 4-5 erekcija i to je rezultat njihovog ciklusa spavanja. Te erekcije tokom sna imaju i biološku svrhu – obezbeđuju redovan dotok kiseonika putem krvi u penis. Žene takođe tokom noći imaju “erekcije”, ali s obzirom na to da je klitoris mali, niko i ne primeti.

Tokom odnosa njegovi testisi nestanu! Da li treba da se zabrinem?
To može biti malo alarmantno kada prvi put primetite, ali ništa se zapravo ne dešava. Testisi se mogu uvući jer mišići u tom području tokom seksa mogu da povuku skrotum. To ima veze i s Majkom Prirodom koja pokušava stvari da držii na pravoj temperaturi i zaštititi testise tokom seksa od potencijalnog udarca.

Šta se desi ako kondom ostane u meni?

Dobra vest je ta što se prezervativ ne može izgubiti ili pomeriti na gore. Da biste ga izvadili čučnite i pokušajte da ga izvučete prstom. Ako ne možete, vaš ginekolog će moći. U svakom slučaju moraćete da posetite ginekologa jer je i sperma iscurela, ako je partner ejakulirao. U tom slučaju biste mogli da zatrudnite ili dobijete neku polno prenosivu bolest.

Hoće li se od previše seksa vagina raširiti?

Upravo suprotno. Seks je odličan za održavanje pravilnog tonusa mišića i elastičnosti vagine. Porođaj i godine mogu da prouzrokuju da mišići dna karlice oslabe. Redovni seks pomaže učvršćivanju mišića i održava vaginu čvršćom, kao i Kegelove vežbe.

Ponekad mi dođe da postavim pitanje: "Da li je unutra?"
Verovatno ni muškarci ni žene neće poreći da je onaj osećaj na samom početku penetracije najbolji jer se tada najbolje oseti. Kada se žena uzbudi, uža je i čvršća na “ulazu”, nego dublje unutra. Na to možete uticati eksperimentišući s različitim pozama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here