Tanjug/AP

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je da napadač Geret Bejl mora da zaradi minute na terenu pokazujući doslednost na terenu.

Bejl se vratio u Totenhem kao pozajmljeni igrač Real Madrida, ali je njegov broj nastupa u Premijer ligi ograničen, mada je redovno nastupao u Ligi Evropa.

Murinjo je ranije ovog meseca insistirao da u klubu nije bilo razgovora o Bejlovoj budućnosti nakon što su se u medijima pojavili natpisi da ga Totenhem neće zadržati naredne sezone.

Portugalac je, pred gostovanje Vikombu u FA kupu, rekao da bi Bejl mogao da zaigra na tom meču, ali je istakao da svaki minut na terenu treba da se zaradi.

– Ne mogu da dam minute igračima… Svi znamo poteškoće sa kojima se suočavao u poslednjih nekoliko sezona, svi znamo da je stigao povređen, da je i ove sezone imao manjih problema – rekao je Murinjo, prenose britanski mediji.

– Najvažnije mu je da bude dosledan, da trenira bez ikakvih problema, a kada je igrač dosledan na treningu i podnosi visok intenzitet bez ikakvih problema, onda je igrač spreman… Ne da dobije minute, već da ih zaradi. U tome je razlika – dodao je on.

Utakmica Totenhem – Vikomb igra se u ponedeljak od 20.45.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here