Musemić želi da Turnir prijateljstva postane tradicija

0

Husref Musemić
 

"Sam naziv turnira mnogo govori. Organizatori su na ovaj način želeli su da obnove poljuljana prijateljstva, ali i da mladim igračima pruže sjajnu priliku da demonstriraju fudbalskog umeća", rekao je Musemić na početku turnira.

 

Šesnaest učesnika

Pored Crvene zvezde i Rijeke na turniru učestvuju i Željezničar, Vardar, Partizan, Velež, Osijek, Olimpija, Dinamo Zagreb, Budućnost Podgorica, Borac Banjaluka, Vojvodina, Selekcija Semberije, OFK Beograd, Sarajevo i Sloboda iz Tuzle.

Turnir prijateljstva je počeo juče i trajaće do 21. juna, a okupio je brojne ekipe iz regiona sastavljene od igrača rođenih 2000. godine. Musemić je pohvalio organizatora Sava Miloševića, koji je odlučio da turnir organizuje u svom rodnom gradu Bijeljini.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je istakao da će Turnir prijateljstva imati veliki značaj za decu.

"Deca vole da igraju, da se druže, pogotovo kada imaju kvalitetne protivnike, a ovde imamo gotovo sve najjače klubove sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Musemić.

Na početku turnira su se sastali Crvena zvezda i Rijeka, a srpski klub je pobedio rezultatom 1:0, golom kapitena Milana Šikanića.
"Dopada mi se sam turnir jer je veliki broj učesnika iz bivše Jugoslavije i organizator je ovim turnirom napravio lep gest. Ova jedna utakmica je bila veliki izazov. Pobedili smo 1:0, protivnik je zaista bio fantastičan, dao sam gol, ali sam napravio dve gluposti, zbog čega sam dobio crveni karton. To se sigurno više neće ponoviti
na ovom turniru i obećavam da ću se truditi da dam još golova na ovom prvenstvu", rekao je Šikanić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here