Muzikom pomaže ugrožene u Srbiji

0

Radovi u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Jelavu
 

Do sada su održana dva koncerta, u Osnabriku i Minsteru, a prihodi su namenjeni OŠ "Sveti Sava" Lipički Šor, za izdvojeno odeljenje u Jelavu kod Loznice i Muzičkoj školi "Markos Portugal" u Doboju.

– Od prvih donacija koje smo uputile osnovnoj školi u Jelavu omogućen je početak radova na obnavljanju školske zgrade. Ovoj školi pomoć je pružila i fondacija "Vlade Divac". Direktor škole Branko Bogosavljević je zahvalan svim donatorima i veoma je srećan što su đaci 1. septembra mogli da krenu u školu. Radujemo se i mi i nastavljamo s koncertima kako bismo mogle da pružimo pomoć i muzičkoj školi u Doboju – kaže Arnoldova za "Vesti".

– Sledeći koncert zakazan je za 13. septembar u Minsteru od 13 do 20 sati u Zukunftnjerkstatt-u Kreuzviertel e.V., Sćulstr. 45, 48149 Münster. Osim klasične muzike, publika će imati priliku da uživa čitavo popodne u našim kulinarskim specijalitetima, folkloru i starogradskim pesmama – dodaje ova umetnica.

Mlada umetnica takođe poziva sve ljude dobre volje da provedu jedno prijatno popodne u druženju i time se uključe u humanitarnu akciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here