Na vreme rešavajte poreska pitanja

0

ZNAJU PROBLEME NAŠIH LJUDI: Saša Đurić i Klaus Oberger

 

Poreska pitanja treba rešavati na vreme, jer samo tako mogu da se pronađu optimalna rešenja u korist poreskog obveznika. Da bi se građani i vlasnici firmi lakše snašli u "džungli poreskih propisa" na raspolaganju im stoje usluge poreskih savetnika, među kojima je i Saša Đurić, jedan od retkih sa prostora bivše Jugoslavije.

Saša Đurić je rođen u Slavonskom Brodu, a u Austriji je od 1995. godine. Završio je Ekonomski fakultet u Gracu, posle čega je stažirao u Lincu, pa se preselio u Beč gde je sa austrijskim kolegom Klausom Obergerom otvorio kancelariju. Pošto je poreklom sa prostora bivše Jugoslavije odlično poznaje probleme sa kojima se posebno suočavaju naši ljudi i želi da im pomogne u rešavanju poreskih pitanja.
Prema njegovim rečima najgore je što naši zemljaci često čekaju poslednji momenat za rešavanje poreskih pitanja, to jest dok poreske vlasti ne zakucaju na vrata. Đurić ističe daje bitno da se blagovremeno zatraži savet za rešavanje ovih pitanja jer samo na taj način moguće je što više otpisati od poreza.

Inače, kancelarija "Đurić – Oberger" nudi organizaciju toka računa i računovodstva do ispostavljanja obračuna, završnih računa, kao i poreskih obaveza, obračunava plate i pruža savetovanje na području radnog prava i socijalnog osiguranja, zastupa poreske i ekonomske interese klijenata prema poreskim službama i drugim državnim organima, bankama, osiguranjima.

Takođe oni savetuju pri kupovini i prodaji preduzeća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here