Da li ste znali da vaš horoskopski znak može da otkrije kako se ljubite? Otkrijte da li je vaš budući partner strastven ili stidljiv.

Ovnovi – oni su veliki inicijatori, harizmatični su i uvek drže stvari svežima. Iznenada će vas iznenaditi svojim poljupcima niotkuda, zgrabiti vas i strastveno vas poljubiti. Nisu oprezni kada se ljube, ali kada te je Ovan poljubio, znaćeš to.

Bikovi – veoma su fokusirani, vredni i sjajni u iznalaženju novih ideja. Кada te Bik poljubi, to uključuje paljenje strastvenih senzora. Pogledaće vaše lice, udisati miris vašeg parfema, dodirnuti vašu kosu, a onda kada im usne stupe u kontakt s vašim, oni će poprimiti ukus.

Blizanci – imaju brz um, veoma su raznovrsni i odlični su komunikatori. Blizanci će vas bombardovati leptirićima, ali kada pokušate da ih vratite, oni će pobeći sa osmehom. Blizanac nema problema da vam kaže kako da ih poljubite, onako kako oni žele da ih poljubite.

Rakovi – žive od svojih instikata i duboko brinu o svojoj porodici i prijateljima. Rak će imati teškoće držati ruke dalje od vas, jer žele pokazati svoju ljubav i želju za vas tako što će vas neprestano ljubiti. Počeće od francuskog ljubljenja i odatle će se više zagrejati.

Lavovi – hrabri i impulsivni. Pošto voli da bude u centru pažnje, nemaju problema da vam daju veliki, mokri poljubac u javnosti. Oni će vam dati one poljupce koje želite i trebate, i nećete odustati dok ne budete vrištali za više.

Device – nisu perfekcionisti, ali savršenstvo je ono čemu teže. Ali kvalitete koje ih čine uspješnim u karijeri – poput pažnje prema detaljima – čine ih dobrim ljubiteljima. Кada vas Djevica ljubi, potpuno će vas obuzeti svojim telom (pregaziti vam nogu, zagrliti vas u zagrljaj), a onda će vas samo poljubiti dovoljno dugo da bi vas više želeli.

Vaga – voli lepotu i umetnost. Imaju velike društvene veštine, ali ako ste predmet njihove ljubavi, nastavit će vas snimati zavodljivim pogledom na događaj ili zabavu. Vaga će te intimno i samosvesno ljubiti.

Škorpija – Postoji dobar razlog što su Škorpioni poznati kao najstrašniji znak zodijaka. Кada se poljube, oni te ne ljube samo u usta – poljube svaki centimetar tela raznim tehnikama ljubljenja. Da li se lizanje smatra ljubljenjem? Za Škorpiona je.

Strelac – Strelac je poznat po tome što je najuzbudljiviji i najomiljeniji ljubavnik, onaj koji uživa zadovoljavajući svog partnera. Oni će vas obasuti poljupcima i komplimentima ako osete da vam je to potrebno, ili zaigrano borite sa zemljom i pokrivaju vas poljupcima kada ste zabodeni.

Jarac – Jarci su veliki problemi, dobro čuvaju tajne i čine divne partnere i doživotne prijatelje. Oni ponekad mogu kasniti, ali znaju da su uradili svoje istraživanje kada je u pitanju ljubljenje. Oni će isprobati svaki trik u knjizi o vama, često sa odličnim rezultatima. Otkrit ćeš stvari (kao što je poljubac u potiljak) koje nikad nisi znao da ti se sviđa.

Vodolija – Oni znaka Vodolije su nekonvencionalni, neortodoksni i vole umetnost. Za Akuarius osobu, to je sve o umetnosti zavođenja, a oni vas neće nasumce poljubiti. Vodolija mora da podesi raspoloženje savršenom muzikom i osvetljenjem. Počeće polako sa opreznim poljupcima, ali kako njihova čula pojačavaju njihove poljubce će se produbiti i postati sve konzumirajuća.

Ribe – Ljudi Ribe su stare duše i nesebični su do greške. Poznato je da su odani ljubavnici i prijatelji. Кada vas Ribe poljube, povući će vas bliže i bliže. Pazi ipak; Ribe se mogu zadirkivati i ujedati, lizati i četkati vaše usne dok ih više ne uzimate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here