Printscreen
Nada Topčagić

Pevačica Nada Topćagić i njen suprug Zlatko Đorđević zaradili su mnogo novca radeći na svadbama, krštenjima, privatnim zabavama, koncertima i manifestacijama, koji su štedeli i ulagali u nekretnine.

Nada u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta. Samo dok poplaća neophodne mesečne troškove mesečno mora imati u gotovini minimum 1.000 evra, a da ne pričamo o renoviranju, sređivanju i drugim stvarima koje iziskuju trošak.

Pevačica ni sama ne može da postigne da obiđe sve svoje nekretnine jer ih ima nekoliko, a s obzirom na to da je pedantna i da voli sve da joj bude pod konac, ozbiljno razmišlja da se reši bar nekih kuća.

U razgovoru za Nova.rs Topčagićeva otkriva da je najsrećnija bila kada je imala samo jedan stančić koji je uvek bio skockan.

– Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako ceo život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta. Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rinam. Pa, majke mi (smeh). Neću više da me boli glava – rekla je pevačica.

Nada je ovog leta kompletno renovirala kuću u Crnoj Gori, koja je bila oštećena tokom vanrednog stanja usled koronavirusa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime