Najveća žurka u Roršaherbergu

0

Kao i prošle godine najveselije i najviše ljudi na dočeku bilo je u Roršaherbergu, gde je došlo više od 400 gostiju, a organizator je bio Srpski demokratski klub iz Minhvilena. U Roršaherberg je došlo dosta zemljaka iz Republike Srpske i Srbije, među njima i familije Matošević, Pavlović, Stojnić, Ristanić, Pavlović, Radoš, Detling, Žarevac, Jović, Gavrić, Terzić, Matijaš, Jovičić, Jevtić, Janjić, Gunjević i Nedić koji su rodom iz Gradiške, Doboja, Prokuplja, Banjaluke, Slavonije, Niša, Čelinca, Trstenika, Velike Plane, Strmice, Čivčije, Knina, Modriče i drugih gradova.

– Odlučili smo da u Roršaherbergu dočekamo najluđu noć jer peva naša zemljakinja Ćana, koju obožavamo, a i Rade Lacković je legenda – kaže našem dopisniku Miki Stojnić rodom iz Gradiške.

U Roršahu udaljenom od Roršaherberga oko dva kilometara, članovi Kulturno-umetničkog društva "Vuk S. Karadžić" su dočekali 2015. u krcatim klupskim prostorijama. Jasmina Milutinović iz Aleksinca, je imala dupli razlog za veselje, jer je slavila 41. rođendan.

– Popiću čašu dve više, jer sam se rodila baš uoči Nove godine – kaže slavljenica Jasmina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here