Ne brinite, obradovali ste siročad

0

Uručeni poklon paketi: Stanovnici Zvečanske 7
 

U poslednjem junskom pismu koje je uputila našoj Redakciji u Bad Filbelu, pored nove donacije od 200 evra i poklon paketa za siromašnu porodicu Milana i Eve Milanović i njihove trogodišnje ćerkice Marije, iz zabitog sela Žunjevica na Rogozni, poručila nam je:

 

"Molim vas da ovu donaciju prosledite humanitarcu Hidi Muratoviću, jer je on bio prvi koji je pružio pomoć maloj Mariji i njenim roditeljima. To je veliki čovek sa još većim srcem… Biće u redu ako i novinari "Vesti" isporuče paket i novac i unapred vam hvala…", piše ova brižna čitateljka, a mi joj poručujemo da je pomoć već stigla na pravu adresu i da ćemo u nekom od narednih brojeva objaviti kako je to sve izgledalo i koliko su se obradovali Milanovići.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

I ne samo to, pisaćemo i o Hidi Muratoviću, čoveku koji već više od dve decenije obilazi siromašne ljude na Pešteru i Goliji, ljudini kojeg zovu čuvarom zaboravljenih duša.
 

Radost u domu

Ista čitateljka nas pita šta je bilo s paketima koje je poslala za Beograd u želji da se isporuče napuštenim mališanima u beogradskom Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj 7 kako bi ih prijatno iznenadila darovima baš za Uskrs – 20. aprila. I piše: "Moji me unuci stalno pitaju da li su obradovali decu bez majki i očeve?" Verovatno je našoj plemenitoj darodavki promakao tekst od 25. februara ove godine pod naslovom "Malo radosti za decu iz Zvečanske". Zato ćemo njoj ali i njenim unucima Astoru i Steli ponovo slikom pokazati kako je protekao susret naših novinara i mališana iz Zvečanske 7.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here