EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je kritičarima da će priznati Kosovo prilikom posete Parizu.

Vučić je naveo da mu ne trebaju lekcije o patriotizmu od grupe ekstremista. On je obećao građanima Srbije da će u narednim pregovorima zastupati interese Srbije na najbolji mogući način.

17 KOMENTARA

 1. A za što ideš? Zbog čeka?
  Ako je to „njihovo“, šta žele od nas?
  To što se desilo sa Kosovom i Metohijom se zove okupacija!!!
  Ni ostatak Srbije nije u boljoj situaciji, ti si njihov vazal. Ne radiš ti u interesu Srbije i našeg naroda.
  Zašto im se toliko žuri? Koja je tvoja uloga u svemu tome? Ti si se rodio da rešiš vekovno pitanje.
  Da li bi izdajom bilo šta rešio? To ti neće proći!
  Ti bi izgleda da te Klinton opet potapše po ramenu. To je onaj lik što se zdušno borio da se što više uništi Srbija, onaj što su mu šiptari podigli spomenik za života! Da li se sećaš tog „simpatičnog mladića“, što je imao aferu sa svojom sekretaricom.

  • Ozbiljni smo mi „Kurta murta“, vidiš, mi što ostavljamo komentare „pametne i sadržajne“ smo političati „Bauštelci“. A odakle si ti pa ti smeta, nemaš ništa drugo korisno da radiš ako već kako kažeš Mi gubimo vreme.
   Nismo „Bauštelci“ već Srbi sa obale Velike Morave.
   A ti si Bauštelac koji honorarno postavljaš komentare.
   Čaba ti je sav taj trud, koji radiš honorarno.

 2. Иде да изврши задатак који му је додељен,највећи издајник Срба и Србије у историји.

   • Ozbiljni smo mi „Kurta murta“, vidiš, mi što ostavljamo komentare „pametne i sadržajne“ smo političati „Bauštelci“. A odakle si ti pa ti smeta, nemaš ništa drugo korisno da radiš ako već kako kažeš Mi gubimo vreme.
    Nismo „Bauštelci“ već Srbi sa obale Velike Morave.
    A ti si Bauštelac koji honorarno postavljaš komentare.
    Čaba ti je sav taj trud, koji radiš honorarno.

    • HAHAHA MILORADE SA MORAVUU!!koga ti bre ovde foliras?? Ajde bre znam Baustellci u dusu !!
     Tebe izgleda dobro muci stomak pa zato k….s tako puno ovde !!
     Pojma vi nemate sta pisete .
     Da jeste tako placa me Vucko !!
     Lupetas !!

 3. Па људи бре ви стварно нисте нормални или сте толико заслепљени ”мрзимо Бучића” (само мржње ради).
  Какве ви уопште доказе имате за те ваше небулозе о ткз. признавању ? шта лупате глупости! па шта човек треба да уради? да објави рат! дал би то задовољило онда вас малоумнике, дал би онда Вучић био патриота? КО је од вас спреман да узме оружје и иде у рат сутра? КО БРЕ!!! сви сте ми ви велики патриоти на језику и уз флашу пива, а кад је требало 90тих крварити и гинути нигде вас није било, лако вам је иза тастатуре бити херој мали људи са великим језиком…

  • Evo još jednog velikog mislioca i patriote.
   Besmislen komentar „gde ste bili kad je trebalo“, a sada ne treba. Ti znaš kad treba i šta treba.
   Vidim ja da je tvoj patriotizam i tradicija „ispijanje piva“.
   Svoja kuća i svoja familija se čuva uvek, svoja domovina se čuva i brani uvek, a ne sada , posle i kad je bilo…
   Ko uopšte priča o ratu? A koje ratove je Srbija vodila? „Osvajačke“?
   Verovatno su naši preci 1916-18 sa ostrva Krf i Vido trebali ostati kao turisti, sad vi pametnjakovići ne bi ste mogli da pametujete. Tada je bilo mnogo lakše našim precima da pregovaraju, ovo sadašnjem takozvanom predsedniku je mnogo , mnogo teško…. stiže mu mnogo teška jesena sa pregovorima. Strašno!

 4. Nije im dosta da si granicu postavio carinu policiju vojsku sta jos treba. A mi jedno veliko nista, moli ih, da svakome gradjanu treba sramota biti.

 5. Novinari portala Nova.rs tako su ispitali imaju li Vučićeve ‘odgojne mjere’ psihološko i pedagoško uporište i što je javnost sve mogla ‘naučiti’ iz njegova posljednjeg obraćanja, piše Jutarnji list.

  „Siguran sam da i među političarima u svijetu ima onih koji imaju istu karakternu strukturu kao Vučić, isti nedostatak morala, empatije prema građanima. Ali, i drugi koji su po karakternoj strukturi slični njemu, apsolutno si ne bi dopustili obraćanje ljudima na način na koji se on obraća. I ne samo on, već i cijela svita oko njega, rekao je socijalni psiholog i profesor beogradskog Filozofskog fakulteta Dragan Popadić.

  „Taj nivo prostakluka i agresivnosti kojima ‘časti’ građane vjerojatno je neshvatljiv ljudima u drugim zemljama, kao i to da bi u drugim zemljama netko tko bi se tako ponašao snosio posljedice istog dana“, uvjerava Popadić.

  Popadić objašnjava i zašto se Vučić ponaša na „takav krajnje odbojan način“.

  „On se ne ponaša uvijek tako. Često nakon takvih obraćanja u studijima kao da momentalno slijedi pokušaj ‘peglanja’ onog što je govorio, ispravljanja, kao da vrlo brzo dobiva povratne informacije od svojih marketinških stručnjaka i onih koji brinu za njegov imidž. Onda izlazi s mirnim tonom, u odijelu i kravati i pokušava se ispraviti. No, situacija se stalno ponavlja i običan građanin ne može pobjeći od dojma da Vučić uživa u tom psihopatskom obraćanju svojim građanima“, analizira ovaj psiholog.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime