Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić je u intervjuu za “Glas Amerike” pričao o trenutnom stanju u Denver Nagetsima, potencijalnoj MVP nagradi, ali i o nastupu za reprezentaciju Srbije.

Jokić je u najužem izboru za MVP nagradu, koju je osvojio prošle godine.

“Ne pratim (te priče). To se samo dešava, nuspojava onoga što se događa na parketu. Meni je drago što se nisam opustio, što sam i dalje u dobroj formi. Sada, da li je to 27 ili 24 poena po utakmici, sve to može da se promeni. Drago mi je što se osećam dobro i što svoju ekipu vodim na najbolji mogući način, što se osećam dobro.”

Reprezentaciju Srbije kasnije ove godine očekuje Evropsko prvenstvo, a još uvek se ne zna da li će Jokić na njemu nastupiti.

“Daleko je Evrobasket. Ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Pokušavam da se fokusiram na ono što je aktuelno sada. Kada dođe vreme za reprezentaciju – razmišljaću o tome”, istakao je Jokić.

 

6 COMMENTS

  1. Jokić je jasno stavio do znanja da mu Srbija ne znači ništa, tako da nema govora od njegovog učešća u reprezentaciji. Svaka čast na uspesima koje ređa, ali ga ne pratim i ne interesuje me. Šta je imao, rekao je na prošlim olimpijskim igrama. Imamo mi svoje zlatne momke, patriote!

  2. E moj Jokicu.Igrati za svoju zwemlju je patriotska cast.Djaba ti ti tvoji konji u Somboru.Ne pratim te vise.Dovidjenja.dok ti ne dodje u tu tvoju glavurdu

  3. Mislis li Jokicu da se Doncic.Drazic i ostali nece odazvati slovenackoj reprezentaciji i ako su im ocevi Srbi.Divac.Stojkovic su bile vece zvezde u NBA ligi pa su bili glavni stub Srpske reprezentacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu.Povredio si ceo sprski sportski svet.Sramota

  4. Takođe sam mišljenja da naši mediji “smanje doživljaje” i prostor za Jokićeve koševe, asistencije …nije zaslužio, a i ne zanima većinu naroda iz Srbije.

  5. E pa,ako ste mu rekli. Mislim na komentare. Niti ga pratim,niti cu ga pratiti uopste. Cim mu se uvuku milioni ko sisa Srbiju. Ne bitno ko je trener. Ali trebalo bi pokazati autoritet glupim amerikancima da mozes da igras za svoju zemlju cak i ako ti oni ne dozvoljavaju. Pogotovu kad izgradis ime. Sramota. Nema opravdanja sta god da je. Pogotovu ovako glupe izjave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here