EPA

Nemačka će, kako se očekuje produžiti kontrole na granici sa Češkom Republikom i nakon marta ove godine, izjavila je danas ministarka unutrašnjih poslova Nemačke Nensi Fezer.

“Za sada izgleda da ćemo morati da produžimo granične kontrole i posle marta”, rekla je je Fezerova u Pragu tokom konferencije za novinare, prenosi Rojters.

Prema njenim rečima izgledno je da će ovoga leta biti uvedene i dodatne granične kontrole imajući u vidu da se u Nemačkoj održava Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Nemačka je prošle godine uvela kontrole na granici sa Poljskom, Češkom i Švajcarskom kako bi suzbila porast migracije i krijumčarenje ljudi.

2 COMMENTS

  1. Vi sami pravite i izazivati da vam dolaze migranti i još će dolaziti da nećete znati više gde će ih smestite i sada su vas pretrpeli ali vešto krijete od javnosti ali mi vidimo koliko ima ukrajinske tablice auta u nemačku ,samo nastavite i biće sve kako treba imaćete 20 miliona ukrainaca.

  2. Nisu problem Ukrajinci. Njih su pustili zbog arapskih i afričkih migranata, da bi ublazili taj problem. Pored toga sve je više islamista koji hoće da sprovedu svoje zakone a ne poštuju nemačke. Vide i oni koji su problemi jer tamnoputi neće da rade na socijali su i to rešavaju i novi zakon je od nove godine a spremaju i onaj drugi za vraćanje migranata i deportaciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here