Youtube/Nikad nije kasno
Stevan Anđelković

Pevač Stevan Anđelković pojavio se na sceni još 2003. godine, kada je u Zvezdama Granda brzo pobrao simpatije publike i izdvojio se skromnošću i pristojnošću.

Iako ga već neko vreme ne viđamo u javnosti, Stevan je tu i tamo prisutan, a pandemija koronavirusa poremetila mu je planove. Ipak, kako kaže, nije odustao od muzike i priprema dosta toga novog u narednoj godini.

Do tada, uživa u novogodišnjim praznicima i priznaje da ga je euforija odavno uhvatila.

– Meni je zima najlepše godišnje doba, ja zimu prosto obožavam. Nemojte da me mrzite sad zbog toga (smeh). Obožavam ovaj period, nekako me sve to asocira na prijateljstvo i na porodicu. Posle svega što nam se dešava, samo želim svima dobro zdravlje, radost i mir – iskren je bio pevač.

Poznato je da je najbolji prijatelj Milice Todorović, kao i da mu je ona kumovala na venčanju, a ne isključuje ni mogućnost da njih dvoje snime duetsku pesmu.

– Joj ne znam, nismo nikada poslovno razgovarali i razmišljali kada je naš odnos u pitanju. Nešto smo skoro pričali da bismo mogli da snimimo neku pesmu, rekla mi je: ‘Joj, kume, aj’ nam napiši neku pesmu”, tako da što da ne?! Ali ako izađe neka dobra pesma koja može da bude naš duet, onda sto posto snimamo – otkrio je Stevan Anđelković.

2 COMMENTS

  1. Dečko je genijalac, čudi me da nije on snimao pesme za film Toma. Koliko to dobro radi videlo se u Tvoje lice zvuči poznato.

  2. I ja mislim da bi Steva bio pravi izbor za Tomu- i likom i glasom i akcentom. A već je glumio kod Kusturice i verujem da bi bio fenomenalan. Šteta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here