Tanjug

Pod još nerazjašnjenim okolnostima u Ulici Strahinjića bana u centru Beograda došlo je do opšteg karambola u kojem je učestvovalo više automobila, a jedno vozilo je uletelo u baštu obližnjeg kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sedeli gosti.

U udesu su povređene tri osobe, od kojih je jedno dete. Karambol se dogodio danas oko 17 časova, a povređeni su gosti koji su sedeli za stolom kafića S. M. (33), njen suprug S M. (43) i njihova trogodišnja ćerka.

Ono što je za sada poznato je da su se dva automobila sudarila na raskrsnici, nakon čega je jedan izgubio kontrolu i zakucao se u dva parkirana automobila, koji su potom uleteli u baštu kafića i povredili ljude.

Prema izveštajima sa terena, najveća misterija je ko je bio za volanom pomenutog automobila stranih registarskih oznaka koji je nakon sudara udario u parkirane automobile.

Prema pričama očevidaca sa lica mesta, koji tvrde da su u trenutku udesa u vozilu bila dva muškarca, koji su posle nesreće izašli iz automobila. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, na licu mesta su se mogli čuti i priče da je jedan od njih čak i vadio pištolj, kao i da je pretio okupljenima.

У Улици Страхињића бана у центру Београда дошло је до општег карамбола

У Улици Страхињића бана у центру Београда дошло је до општег карамбола у којем је учествовало више аутомобила, а једно возило је улетело у башту оближњег кафића и порушило столове и столице на којима су седели гости.

Gepostet von Sputnik Србијa am Donnerstag, 27. Juni 2019

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here