Nestala devojčica u Mađarskoj?

0

Već peti dan traje potraga za nestalom Tijanom Jurić (15) iz Bajmoka kod Subotice, a prema poslednjim informacijama ona je viđena u Mađarskoj. Juče su u Bajmok došli ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović, kako bi sa predstavnicima policije Mađarske razgovarali o ovom slučaju.
– Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na nestalu Jurićevu viđena u Mađarskoj. Signal mobilnog telefona koji pripada devojčici poslednji put je detektovan dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj – izjavio je ministar Stefanović.
Žandarmerija, policija, njihove kolege iz Mađarske, drugari i rodbina Jurićeve i dalje pretražuju teren u i oko Bajmoka. Tokom noći između utorak i srede u Bajmoku je "pročešljan" svaki jarak, napušteni salaš, njive, ali od devojčice ni traga ni glasa.
Iako su neki tabloidi u Srbiji objavili da je ona viđena u automobilu BMW, te da je prebačena u Banjaluku, ova informacija se pokazala kao netačna.
– Nažalost dobrih vesti nema. Kada je u pitanju istraga šta da kažem. Našeg deteta nema, da li je otmica, ne znam. Znamo da nije sama otišla od kuće. Pisanja nekih medija da je otišla sa dečkom, da je viđena ovde ili u Mađarskoj mislimo da su gluposti – kaže Igor Jurić, otac nestale devojčice.
On dodaje da iako živi u Belgiji nije još tražio nikakvu podršku iz ove zemlje, kako su objavili neki mediji.
– Trebali su da dođu u posetu kod mene u Belgiju. Nažalost moj posao je takav da sam se retko viđao sa Tijanom, poslednji put na njenoj maturi u osnovnoj školi – kaže ovaj golmanski trener, napominjući da se zahvaljuje svima na angažovanosti i brizi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here